četvrtak, 14. veljače 2013.

ZIMSKA LIGA-NSVG/SUBOTA/16.02.2013.-XI.Kolo
OD 09.00-12.40 SATI



NK UDARNIK 1-NK V.MLAKA 1 
  2:0 
NK UDARNIK 2-NK V.MLAKA 2 
  1:5 
NK UDARNIK 3-NK DINAMO-HID. 
  0:4






SA DANOM 23.02.2013. PREKIDAM UREĐIVANJE 
BLOG STRANICE MLAĐIH PIONIRA NK UDARNIK
I OVIM PUTEM ŽELIM ZAHVALITI SVIMA KOJI SU
PRATILI BLOG

UDARNIK 1

STRIJELCI:Mucak-1,Halilić-1

Zaslužena pobjeda protiv V.Mlake 1 i čestitke na izborenom finalu.



UDARNIK 2

STRIJELAC:Jaki-1

Slaba igra naših klinaca,a još slabije vođenje ekipe naših trenera.Svejedno
čestitke za dosada prikazanu igru i na odličnom trećem mjestu.





UDARNIK 3




SLIKE XI.KOLA




Broj komentara: 10:

  1. ...pa šta bi? Blog je stvarno odličan, i vidi se da je u njega uloženo puno truda, te bi ga bilo šteta prekinuti! Pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. skroz na skroz se slažem da je dvojka odigrala očajno, a glavnu krivicu apsolutno snose vaši treneri i njihova indolentnost. Ipak je REZULTAT taj odlučujući faktor pogotovo u kategoriji mlađih pionira... I ako nema pobjede sve je uzalud. Zato ajmo svi vi klinci iz Obrezine, Kobilića, Lomnice i dalje kaj gubite od ovih velikih Goričkih momčadi nemojte više igrati nogomet, ma nemojte se uopće više baviti sportom najboljee........

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam gledao utakmicu, baš mi je žao. Ali, zašto nakon jednog poraza tražiti krivca u treneru, možda je ekipa Mlake 2 bila bolje i zaslužila pobjedu. Ako gledati njihove rezultate na turniru lako se da vidjeti da se iz kola u kolo dižu i igraju sve bolje. Imaju kvalitetne igrače i igraju lijep nogomet! NIje sve tako crno, a između ostalog igrate s njima za 3.mjesto - neka pobjedi bolji!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala na komplimentu glede bloga,što se tiće pobjede V.Mlake ona je potpuno zaslužena i vidljivo je da se dižu iz utakmice u utakmicu dok naši idu silaznom putanjom.
    Što se tiće prekida uređivanja bloga razlog je isključivo to što
    neću više moći pratiti utakmice mlađih pionira,dok ću blog za prstiće i dalje uređivati.

    OdgovoriIzbriši
  5. A, šta se nitko od roditelja ml.pionira ne bi htio primiti toga pa samo nastaviti? Bilo bi stvarno šteta ne nastaviti pratiti ml.pionire!

    OdgovoriIzbriši
  6. I sam sam, puno puta bio na granici da prekinem uređivanje bloga zbog mnogih stvari koje su se dešavale i kojih još uvijek ima, puno puta sam bio kritiziran od svih na prvom mjestu roditelja pa i trenera koji vodi ekipu i koju ja pratim isključivo radi svoga dijeteta, ali nisam odustao uređivati blog radi same te djece. Žalosno je, da nam je na prvom mjestu rezultat a ne da su nam djeca zdrava i da nam mogu igrati nogomet, zato moramo nekada neke stvari malo drugačije gledati iako je nekada teško zbog možda nepravde i drugih stvari. Meni je drago kada poslikam sve te naše igrače i kada na fc pronađem koju svoju sliku kada sam ih uslikao bude mi drago jer ostat će im uspomena kada su bili mali i igrali nogomet. Zato i poraz koji je Udarnik doživio ništa nije strašno jer su igrači Udarnika pokazali i prezentirali najbolji nogomet na ovoj zimskoj ligi a poraz od Mlake ne bi ništa trebao značiti jer je tu utakmicu Mlaka bila sretnija i odnijela pobjedu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Neznam zašto svi mislite da je rezultat protiv V.Mlake razlog za
    nezadovoljstvo roditelja,jer su naši klinci gubili utakmice i
    prije,a sigurno im poraz protiv Mlake nije niti zadnji,a o razlogu nezadovoljstvu roditelja neželim raspravljati na blogu.
    Ja osobno do sada na blogu nisam kritizirao niti jednog trenera,niti sam izdvajao pojedince u pobjedi ili porazu i tražio krivce.Blog sam počeo uređivati isključivo radi same djece jer na službenim stranicama niste mogli ništa doznati o mlađim pionirima Udarnika.Meni isto djete igra i ne očekujem od njega ništa posebno glede nogometa,ali pošto više SAMO DJETE NEŽELI igrati u Udarniku,već ide u drugi klub logično je da ću pratiti svoje djete u novoj sredini,pa stoga nemogu pratiti i
    uređivati blog ml.pionira Udarnika.Osobno svi klinci su mi dragi,protiv trenera nemam niti jednu ružnu riječ,a to što sam prvi puta kritizirao trenere,ne vidim razlog dramatiziranju(slaba igra klinaca,a još slabije vođenje ekipe naših trenera),pa ako igrači mogu imati slabi dan,po mom mišljenju mogu i treneri,ali to nakraju neznači da sam ja u pravu.

    OdgovoriIzbriši